fbpx

Nieuws

Onmisbaar in je boekenkast: ‘The Four Agreements’!

Onmisbaar in je boekenkast: ‘The Four Agreements’!

Onmisbaar in je boekenkast: ‘The Four Agreements'! ‘The Four Agreements' (in het Nederlands verschenen onder de titel 'De vier inzichten') is zo'n boek dat ik er eens in de zoveel tijd bijpak. Dan trekt het boek mij gewoon aan als een magneet. En dan weet ik: ik lees...

Lees meer
Onmisbaar in je boekenkast: ‘Rich Dad Poor Dad’.

Onmisbaar in je boekenkast: ‘Rich Dad Poor Dad’.

Welk boek heeft jouw leven veranderd? Voor mij zijn een aantal boeken echt 'life-changing' geweest. Een van de eerste persoonlijke ontwikkelingsboeken die ik las (of eigenlijk luisterde; in de auto), was 'Rich Dad Poor Dad'. Ik luisterde het boek meer dan 5 jaar...

Lees meer
Ik vertrek… naar Curaçao!

Ik vertrek… naar Curaçao!

Ik vertrek... naar Curaçao!⁠ Waarom? Dat is voor mij die prachtige, creatieve en inspirerende omgeving 💡! Een voorbeeld? Ik neem je even mee naar 2016... ⁠ Ik ben op vakantie op Curaçao met mijn man Nima en onze dochter Luna. Het is prachtig weer en we rijden van...

Lees meer
In de media

In de media

In de media De afgelopen maanden is 'De wakkere professional' vaak in het nieuws geweest. Onder meer Link Magazine en Management Boek Magazine besteedde aandacht aan mijn boek. Daarnaast verscheen ik in diverse podcasts, waaronder de podcast van Ben Tiggelaar (op BNR...

Lees meer

Marketingondersteuning

Bewuste marketing!

Zit je met je handen in het haar? Weet je niet hoe je jouw doelen kunt vertalen naar middelen en content? Of heb je een te lage bezetting op je marketingafdeling? Ga je voor Market Write, dan haal je een allround marketeer in huis - voor een kort of lang traject. Denk aan tijdelijke ondersteuning bij een specifieke marketingopdracht of de interim invulling van een marketing- of communicatiefunctie tijdens bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof. Met Market Write heb jij dubbel profijt; je haalt de kwaliteiten van een marketeer en een tekstschrijver in huis! Verder lezen?

Contentondersteuning

Authentieke content!

Waarom ben jij op deze site beland? Waarschijnlijk omdat je op zoek bent naar een partij die de meerwaarde van content binnen de marketing erkent. Ook jij wilt je doelgroep verleiden en inspireren en zeker niet pushen. Je weet: met goede content komen je prospects naar jou toe en hoef je ze niet te tricken. Market Write denkt hier precies hetzelfde over en gaat graag aan de slag met het (her)schrijven van jouw marketingteksten. Van aantrekkelijke webcontent tot aansprekende whitepapers. Met aandacht voor doel, detail én jouw doelgroep.Verder lezen?

* Natuurlijk helpen we jou ook graag vooruit als jij naast onze dienstverlening begeleiding zoekt bij bijvoorbeeld het bouwen van een website of het opzetten van jouw social mediakanalen. Wij stellen jou met plezier voor aan experts op deze vakgebieden. We halen ze dus niet in huis vanwege onze focus, maar we kunnen je wel koppelen aan deze specialisten.

Wie ben jij?

De betrokkenheid en passie van Market Write om voor jou álles uit de kast te halen, is niet te evenaren. En dat merk je direct! Maar genoeg over Market Write… Wie ben jij? Vertel eens wat meer over jouzelf en je wensen. Voor welke uitdaging sta jij?

Voor wie?

Market Write helpt jou graag om beter te presteren met marketing én content. Dit doet Market Write onder andere voor deze kanjers. En wie weet... binnenkort wel voor jou!

Klanten over Market Write:

“Market Write combineert redactionele vaardigheden en marketingkennis uitstekend.”

Marijn Schouten

“Market Write beschikt niet alleen over de juiste marketingkennis, maar weet deze ook op anderen over te brengen.”

Marieke Wijnen

“Market Write weet precies die communicatie- en benaderingsvorm te gebruiken die de doelgroep aanspreekt.”

Dennis Vriese

“Market Write heeft tot tweemaal toe op interim basis de Marketing & Communicatie taken van Minkels gecoördineerd. Dit heeft Market Write zeer verdienstelijk gedaan en het was voor mij dan ook prettig terugkomen na deze periode.”

Inge Minneboo

“Na een interim periode is Market Write op projectbasis aan Minkels verbonden gebleven en doen we nog steeds regelmatig beroep op hun kwaliteiten.”

Linda Bettonvil

“Market Write werkt met vakkundige en allround inzetbare marketeers – ook nog eens absolute keien in het schrijven van begrijpelijke en aansprekende teksten.”

Vincent Liebe