fbpx

About

Twee aparte vakgebieden

Marketing en content zijn twee aparte vakgebieden. Een marketingbureau levert nu eenmaal niet per definitie goede content. En een tekstbureau hoeft zeker geen marketingachtergrond te hebben. Market Write verstaat de kunst van marketing en content en verbindt deze vakgebieden – met een flinke dosis passie en bewustzijn! 

Marketing – met een vleugje content

Ben jij op zoek naar die allround marketeer die jou ondersteunt bij het uitwerken van jouw marketingdoelen naar concrete marketinguitingen? Of zoek je die marketeer die jouw marketingafdeling (tijdelijk) kan runnen of trainen? Ga je voor Market Write, dan kies je niet alleen voor een enthousiaste marketeer met allround marketingkennis, maar ook met oog voor echt goede content.

Content – met jouw (marketing)doelen voorop

Of heb je jouw plannen al op orde en zoek je alleen nog die specialist die jouw doelgroep weet te boeien en binden met pakkende content? Dan ben je ook aan het juiste adres! En je krijgt er een portie marketingkennis gratis en voor niets bij. Bij Market Write is het namelijk niet: mooie teksten en that’s it! Nee, Market Write staat voor echte en authentieke content die jou en je doelgroep raakt waardoor jij je doelen behaalt.

Alles uit de kast!

Market Write haalt álles uit de kast voor jou. En dat merk je direct. Waarom deze missie? Noem het perfectionisme, noem het liefde voor het vak… Maar Market Write tekent niet voor ‘tevreden’ klanten. Alleen voor ‘razend enthousiaste’ klanten! Het resultaat? Prachtige plannen en mooie, echte teksten die ook nog eens geweldige resultaten en die duurzame relatie met jou opleveren. 

Voor welke uitdaging sta jij?

Dus: om maar direct met de deur in huis te vallen. Voor welke marketing- of contentuitdaging sta jij? Geef gewoon eens een belletje of stuur een mailtje – en vertel wat meer over jouzelf en jouw plannen. Dan kun je meteen ‘voelen’ hoe het is om te werken met Market Write!

Wil je eerst weten voor wie Market Write zoal werkt? Kijk dan zeker even verder rond!

Voor welke uitdaging sta jij?

Laat het weten en neem contact op!

Maak kennis met… Judith Steinmeier, de oprichter van Market Write

Van jongs af aan wist Judith al dat zij wilde schrijven. Waarover? Zij had nog geen idee. Tot zij verliefd werd op het vak marketing. Judith bracht de vakgebieden content en marketing samen en haar bedrijf Market Write was geboren. Het succes was daar, maar de echte voldoening ontbrak.

Tijdens haar zoektocht ontdekte Judith het laatste puzzelstukje: bewustzijn. Zij leerde over de impact van je gedachten, je woorden en je daden. Sindsdien maakt zij bewust verschil met haar marketing- en contentskills door authentieke content te creëren en bewuste allround marketingondersteuning te bieden. Maar ook door professionals bewuster te maken.

Wie ben jij?

De betrokkenheid en passie van Market Write om voor jou álles uit de kast te halen, is niet te evenaren. En dat merk je direct! Maar genoeg over Market Write… Wie ben jij? Vertel eens wat meer over jouzelf en je wensen. Voor welke uitdaging sta jij?

Voor wie?

Market Write helpt jou graag om beter te presteren met marketing én content. Dit doet Market Write onder andere voor deze kanjers. En wie weet... binnenkort wel voor jou!

Klanten over Market Write:

“Market Write combineert redactionele vaardigheden en marketingkennis uitstekend.”

Marijn Schouten

“Market Write beschikt niet alleen over de juiste marketingkennis, maar weet deze ook op anderen over te brengen.”

Marieke Wijnen

“Market Write weet precies die communicatie- en benaderingsvorm te gebruiken die de doelgroep aanspreekt.”

Dennis Vriese

“Market Write heeft tot tweemaal toe op interim basis de Marketing & Communicatie taken van Minkels gecoördineerd. Dit heeft Market Write zeer verdienstelijk gedaan en het was voor mij dan ook prettig terugkomen na deze periode.”

Inge Minneboo

“Na een interim periode is Market Write op projectbasis aan Minkels verbonden gebleven en doen we nog steeds regelmatig beroep op hun kwaliteiten.”

Linda Bettonvil

“Market Write werkt met vakkundige en allround inzetbare marketeers – ook nog eens absolute keien in het schrijven van begrijpelijke en aansprekende teksten.”

Vincent Liebe