Marketingtraining voor jou!

Gevoel voor marketing en content

Bij Market Write hebben we niet alleen gevoel voor marketing, maar ook voor content. En daar hebben we zoveel plezier in, dat we jou die mix ook willen leren – zodat jij (of je collega) straks ook een marketingplan neer kan leggen dat van begin tot eind past. Van doelen tot middelen. Van doelgroep tot content.

Waarom een marketingtraining?

Voor marketingondersteuning kun je altijd bij ons terecht. Maar: misschien vind jij het wel leuker of handiger om zelf dat hands-on marketingplan te ontwikkelen of te toetsen? Tijdens deze inspirerende sessie van een dagdeel ontvang je strategisch marketingadvies op maat, waarmee je de koers van je bedrijf kunt versterken. Ook heb je de mogelijkheid om bestaande plannen te bespreken en hierop deskundig advies te ontvangen. Wij zetten onze kennis en kunde met plezier in om de marketingactiviteiten van jouw bedrijf te optimaliseren. Wacht niet langer en zet je onderneming vandaag nog (beter) op de kaart!

Wat voor jou?

Herken jij jezelf in het volgende? Bij het maken of toetsen van een marketingplan loop ik tegen het volgende aan:

  • Het bepalen van de marketingdoelen vind ik lastig: hoe bepaal ik deze doelen?
  • Het in kaart brengen van mijn doelgroep(en) is niet eenvoudig: op wie focus ik?
  • Het bereiken van mijn doelgroep(en) vind ik lastig: hoe val ik op (zowel online als offline)? En welke rol speelt content hierin?
  • Het bepalen van mijn onderscheidend vermogen is complex: hoe zorg ik ervoor dat ik anders ben? En hoe overtref ik verwachtingen?
  • Het bepalen van de te verwachten resultaten is voor mij onduidelijk: hoe maak ik een realistische inschatting?

Dan is onze marketingtraining echt iets voor jou!

Wat leer je tijdens de training?

Door jarenlange ervaring op het gebied van marketing en content, weet Market Write bedrijven op een pakkende manier op de kaart te zetten. Wij hebben de expertise dus in huis – en die delen wij nu graag met jou! Samen optimaliseren we je USP’s (of UBR’s), werken we aan je focus en je positionering. In een dagdeel leer je hoe je eenvoudig tot een effectief marketingplan kunt komen of een bestaand plan kunt beoordelen. Je krijgt tijdens deze praktijkgerichte training veel nuttige tips en tricks mee die je direct kunt toepassen. Na de training heb ook jij een effectieve marketingstrategie, van begin tot eind. Je gaat naar huis met een flinke portie inspiratie, doelen en jouw nieuwe (of verbeterde) marketingplan.

Voor wie is de marketingtraining?

De marketingtraining is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met marketing en communicatie en dat klankbord nodig heeft: voor het opstellen van een effectief marketingplan of het toetsen daarvan. Wil je weten of de training ook past bij jou? Of wil je een training plannen? Bel of mail ons dan gewoon even!

Zet jouw marketingdoelen om in realiteit!

Marketingondersteuning

Wij vermarkten!

Zit je met je handen in het haar? Weet je niet hoe je jouw doelen kunt vertalen naar middelen en content? Of heb je een te lage bezetting op je marketingafdeling? Wij hebben allround marketeers tot je beschikking voor korte en lange trajecten. Denk aan tijdelijke ondersteuning bij een specifieke marketingopdracht of de interim invulling van een marketing- of communicatiefunctie tijdens bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof. Een marketeer van Market Write betekent dubbel profijt voor jou; je haalt de kwaliteiten van een marketeer en een tekstschrijver in huis! Verder lezen?

Marketingtraining

Jij vermarkt!

Wil je eens sparren met een van onze marketeers? In no-time een marketingplan formuleren of je huidige marketingplan toetsen? Of eens beoordelen hoe je content beter kunt verweven in je marketinguitingen? Wij kijken graag met je mee in het proces van doel(groep) tot marketinguiting! Na een sessie heb jij al de tools in handen om wezenlijke veranderingen door te voeren.Verder lezen?

Contentondersteuning

Wij schrijven!

Waarom ben jij op deze site beland? Waarschijnlijk omdat je op zoek bent naar een partij die de meerwaarde van content binnen de marketing erkent. Ook jij wilt je doelgroep verleiden en inspireren en zeker niet pushen. Je weet: met goede content komen je prospects naar jou toe en hoef je ze niet te tricken. Wij denken hier precies hetzelfde over! Vertrouw je ons dit toe? Wij gaan graag aan de slag met het (her)schrijven van jouw marketingteksten. Van aantrekkelijke webcontent tot aansprekende whitepapers. Met aandacht voor doel, detail en jouw doelgroep.Verder lezen?

Contenttraining

Jij schrijft!

Vind jij het leuk of handig om de kneepjes van het contentvak zelf te leren? Dat kan natuurlijk ook! Tijdens een contenttraining ontdek je de kracht van een activerende, gerichte, vlotte schrijfstijl - met een vleugje marketing. We laten je zien hoe je eenvoudig tekstuele fouten kunt voorkomen, maar ook hoe je teksten creƫert die de aandacht trekken, inspireren en activeren!Verder lezen?

* Natuurlijk helpen we jou ook graag vooruit als jij naast onze dienstverlening begeleiding zoekt bij bijvoorbeeld het bouwen van een website of het opzetten van jouw social mediakanalen. Wij stellen jou met plezier voor aan experts op deze vakgebieden. We halen ze dus niet in huis vanwege onze focus, maar we kunnen je wel koppelen aan deze specialisten.

Wie ben jij?

De betrokkenheid en passie van ons team om voor jou alles uit de kast te halen, is niet te evenaren. En dat merk je direct! Maar genoeg over ons? Wie ben jij? Vertel ons eens meer over jouzelf en je wensen. Wij zijn benieuwd naar de uitdaging waar jij voor staat!

Voor wie werken we?

Wij willen jou graag helpen om beter te presteren met marketing en content! Bij ons heb je de mogelijkheid om die kennis zelf op te doen of in huis te halen. Dit doen we onder andere voor deze kanjers! En wie weet... binnenkort wel voor jou!

Wat zeggen onze klanten?

"Market Write combineert redactionele vaardigheden en marketingkennis uitstekend"

Marijn Schouten

"Market Write beschikt niet alleen over de juiste marketingkennis, maar weet deze ook op anderen over te brengen"

Marieke Wijnen

"Market Write weet precies die communicatie- en benaderingsvorm te gebruiken die de doelgroep aanspreekt."

Dennis Vriese

"Market Write heeft tot tweemaal toe op interim basis de Marketing & Communicatie taken van Minkels gecoƶrdineerd. Dit heeft Market Write zeer verdienstelijk gedaan en het was voor mij dan ook prettig terugkomen na deze periode."

Inge Minneboo

"Na een interim periode is Market Write op projectbasis aan Minkels verbonden gebleven en doen we nog steeds regelmatig beroep op hun kwaliteiten."

Linda Bettonvil

"Market Write werkt met vakkundige en allround inzetbare marketeers ook nog eens absolute keien in het schrijven van begrijpelijke en aansprekende teksten."

Vincent Liebe