fbpx

Marketingondersteuning

Tijd voor extra handjes

Zit je met je handen in het haar? Weet je niet hoe je jouw doelen kunt vertalen naar middelen en content? Of heb je een te lage bezetting op je marketingafdeling? Dan is het tijd voor wat extra handjes! Maar niet ‘zomaar’ wat handjes. Je wilt een allround marketeer die kwaliteit levert en écht ontzorgt!

Waarom marketingondersteuning?

Als je tijdelijk extra marketingondersteuning nodig hebt, dan zit je goed bij Market Write! Zo haal je snel die ervaren, proactieve en allround marketeer in huis. Voor die specifieke opdracht. Of dat interim marketingtraject.

Wat doet een goede allround marketeer?

Market Write is inzetbaar op strategisch, maar ook op operationeel vlak. Als ervaren allround marketeer – die voor diverse branches werkt – kan Market Write zich eenvoudig verplaatsen in jouw markt, product of dienst. Market Write beschikt over beschikt over een flinke dosis passie en bewustzijn en heeft kennis en ervaring op het gebied van onder meer content, events, magazines, pr, social media en websites. 

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nu nieuwsgierig geworden? Bel of mail dan eens voor een eerste vrijblijvende kennismaking!

Market Write gaat de uitdaging graag aan!

Voor welke uitdaging sta jij?

Laat het weten en neem contact op!

Als allround (interim) marketeer begeleidt Market Write onder meer ingenieursbureau ABT bij zijn marketing- en communicatieactiviteiten. Foto: ‘zwevende’ trap in het hoofdkantoor van ABT te Velp (Foto: Hans Roggen – ABT).

 

Marketingondersteuning

Bewuste marketing!

Zit je met je handen in het haar? Weet je niet hoe je jouw doelen kunt vertalen naar middelen en content? Of heb je een te lage bezetting op je marketingafdeling? Ga je voor Market Write, dan haal je een allround marketeer in huis - voor een kort of lang traject. Denk aan tijdelijke ondersteuning bij een specifieke marketingopdracht of de interim invulling van een marketing- of communicatiefunctie tijdens bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof. Met Market Write heb jij dubbel profijt; je haalt de kwaliteiten van een marketeer en een tekstschrijver in huis! Verder lezen?

Contentondersteuning

Authentieke content!

Waarom ben jij op deze site beland? Waarschijnlijk omdat je op zoek bent naar een partij die de meerwaarde van content binnen de marketing erkent. Ook jij wilt je doelgroep verleiden en inspireren en zeker niet pushen. Je weet: met goede content komen je prospects naar jou toe en hoef je ze niet te tricken. Market Write denkt hier precies hetzelfde over en gaat graag aan de slag met het (her)schrijven van jouw marketingteksten. Van aantrekkelijke webcontent tot aansprekende whitepapers. Met aandacht voor doel, detail én jouw doelgroep.Verder lezen?

Wie ben jij?

De betrokkenheid en passie van Market Write om voor jou álles uit de kast te halen, is niet te evenaren. En dat merk je direct! Maar genoeg over Market Write… Wie ben jij? Vertel eens wat meer over jouzelf en je wensen. Voor welke uitdaging sta jij?

Voor wie?

Market Write helpt jou graag om beter te presteren met marketing én content. Dit doet Market Write onder andere voor deze kanjers. En wie weet... binnenkort wel voor jou!

Klanten over Market Write:

“Market Write combineert redactionele vaardigheden en marketingkennis uitstekend.”

Marijn Schouten

“Market Write beschikt niet alleen over de juiste marketingkennis, maar weet deze ook op anderen over te brengen.”

Marieke Wijnen

“Market Write weet precies die communicatie- en benaderingsvorm te gebruiken die de doelgroep aanspreekt.”

Dennis Vriese

“Market Write heeft tot tweemaal toe op interim basis de Marketing & Communicatie taken van Minkels gecoördineerd. Dit heeft Market Write zeer verdienstelijk gedaan en het was voor mij dan ook prettig terugkomen na deze periode.”

Inge Minneboo

“Na een interim periode is Market Write op projectbasis aan Minkels verbonden gebleven en doen we nog steeds regelmatig beroep op hun kwaliteiten.”

Linda Bettonvil

“Market Write werkt met vakkundige en allround inzetbare marketeers – ook nog eens absolute keien in het schrijven van begrijpelijke en aansprekende teksten.”

Vincent Liebe