fbpx

TAART! Als je op #1 staat in de Managementboek.nl Top 100, dan krijg je een verrassing van Managementboek… Zo werd deze gave taart bij mij thuis afgeleverd 🎂!

Vandaag staat ‘De wakkere professional’ alweer 3 dagen op nummer 1. Professionals gaan dus volop aan de slag gaat met hun gedachten, woorden en daden om zo bewuster in het (werk)leven te staan. Die omslag in het bedrijfsleven mag gevierd worden, met een lekker stukje taart erbij 😊!

Ondertussen stromen de mooie reacties van lezers binnen:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ‘Echt een top boek! Het brengt je terug naar de kern en geeft inzicht in je gedachten en handelen. Het mooie aan dit boek is dat het praktische handvatten geeft om in beweging te komen, dingen te veranderen en in actie te komen!’

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ‘Met dit inspirerende boek ben ik het nieuwe jaar mooi begonnen. Heel bijzonder om te zien hoe je je leven kunt veranderen als je je gedachten, woorden en daden bewuster kiest. En dus minder op de automatische piloot leeft. Leuke schrijfstijl en gelukkig totaal niet zweverig!’

Wil je ook die wakkere professional worden met rijke gedachten, zekere woorden en gerichte daden? Lees dan ‘De wakkere professional’!