fbpx

Ik vertrek… naar Curaçao!⁠ Waarom? Dat is voor mij die prachtige, creatieve en inspirerende omgeving 💡! Een voorbeeld? Ik neem je even mee naar 2016… ⁠

Ik ben op vakantie op Curaçao met mijn man Nima en onze dochter Luna. Het is prachtig weer en we rijden van strandje naar strandje. Een duik in de zee, weer de auto in, op naar het volgende strandje. Ondertussen trekken de mooiste uitzichten en prachtige ‘tunnels’ van bomen langs ons heen🌳🌴.⁠ En ineens, op die dag gevuld met natuurschoon, krijg ik een inzicht: ‘Ik ga een boek schrijven’. Waarover? Geen idee! Maar IK ga een boek schrijven…⁠⁠ Inmiddels ligt dat boek er alweer even: ‘De wakkere professional’. ⁠

De promotie van ‘De wakkere professional’ deed ik vorig jaar ook vanaf Curaçao. Ik voelde dat ik hier andere, creatievere ideeën zou krijgen dan in Nederland. En dat was ook zo! Uiteindelijk belandde mijn boek zelfs 11 dagen op #1 op Managementboek.nl. ⁠

En nu? Nu wordt dit prachtige eiland vanaf half augustus voor langere tijd mijn werkomgeving. Met 2 locatieonafhankelijke ondernemers en een Nederlands schoolsysteem, is die stap voor ons als gezin (zeker na een paar keer ‘proefdraaien’ op het eiland) eigenlijk helemaal niet zo groot meer. ⁠

Wat het mij gaat brengen? Een heleboel! Dat weet ik nu al… Ik kijk uit naar de energie, creativiteit en inspiratie die ik daar op ga doen. Dat komt mijn klanten ten goede, mijn bedrijf, mijn gezin en mijzelf!⁠
⁠⁠
Heb jij een plek waar je graag naartoe gaat om inspiratie op te doen? ⁠