fbpx

#3 – Dan check je de website van Managementboek. En dan staat ‘De wakkere professional’ gewoon op nummer 3 in de Top 100! Zo bijzonder om tussen deze prachtige namen te mogen staan.

Ondertussen krijg ik ook hele waardevolle reacties van de lezers:

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ‘Het boek van Judith is echt een aanrader! Het zet je echt in actie. Dankzij deze praktische roadmap naar leven als een bewuste professional worden je gedachten rijker, je woorden zekerder en je acties gerichter. Een boek dat je echt gelezen moet hebben!’

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ‘Mooi hoe “zweverige” materie is teruggebracht tot herkenbaar en toepasbaar. Vlot geschreven, overzichtelijk en prima toepasbaar in de praktijk.’

Ben jij ook benieuwd naar de inhoud?

👉 Check de website van Managementboek dan even⠀
👉 Of lees hier even verder op mijn eigen website. Wist je dat ik hier ook blog over de content van ‘De wakkere professional’? En daar geef ik echt heel veel waardevolle info weg… Dat is mijn geschenk aan jou!