fbpx

“Dag ABT! En hallo Legrand Data Center Solutions!”⁠

Sinds februari was ik – voor de maar liefst 3e keer – aan de slag als interim marketeer bij ingenieursbureau ABT. Daar versterkte ik het ABT-team tijdens een zwangerschapsverlof. ⁠Dat betekende communiceren over gave projecten, het begeleiden van mooie events en natuurlijk het van dichtbij bewonderen van al die hoogstandjes op het gebied van gebouwen en materialen. ⁠⁠

⁠Maar er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan… Inmiddels zit de vaste marketeer weer op haar plek bij ABT na haar verlof. En ben ik gestart in mijn interim marketingrol bij Legrand Data Center Solutions.

Dus voor nu neem ik afscheid van ABT: bedankt voor de mooie tijd, lieve collega’s! En Legrand Data Center Solutions: bedankt voor het hartelijke welkom!