fbpx

Ik ben altijd al gek geweest op schrijven. Maar het schrijven van een boek – dat was een idee dat zomaar oppopte tijdens een vakantie, temidden van een heleboel natuurschoon.

Tot die tijd leidde ik mijn leven op een behoorlijk reactieve manier: werken, eten, tv kijken en naar bed. Opeens begon dat aan me te knagen. Er ontstond een vraag: is dit alles? Ik voelde dat ik het antwoord zou vinden tijdens een bewustzijnscursus.

Die cursus heeft mijn hele leven op zijn kop gezet. Vanaf dat moment pakte ik de regie. Ik kreeg een enorme honger om mijzelf te ontwikkelen. Ik verslond boeken over mindset, business en communicatie en woonde talloze trainingen bij.

Al die puzzelstukjes leidden tot een ontdekking. Je gedachten vormen je woorden en uiteindelijk je daden. Als je die 3 pijlers niet bewust inzet, dan ga je mee met die automatische negatieve stem in je hoofd. Dat leidt tot negatieve woorden en daden.

Ik besloot om die 3 pijlers bewust en positief in te zetten. Mijn gedachten werden rijker, mijn woorden zekerder en mijn acties gerichter. En dat bracht mij mijn succes. Zowel zakelijk als persoonlijk.

In De wakkere professional deel ik mijn roadmap naar een bewuster werkleven. Zo schud ik het bedrijfsleven graag wakker. Ik gun iedereen positiviteit, werkgeluk, aanwezigheid, energie – en dus die zakelijke impact!

Bekijk de video hieronder: