fbpx

Enkele weken terug zei ik tijdens een heerlijke afscheidslunch gedag bij Legrand Data Center Solutions! Voor de derde keer mocht ik hier de marketingafdeling versterken als interimmer. Een leerzame periode met veel inzichten!

Een van die inzichten was dat ik mijn impact op het bedrijfsleven verder wil vergroten. Dat doe ik natuurlijk met mijn boek ‘De wakkere professional’. Maar ook met mijn marketing- en contentskills; door bedrijven te ondersteunen die hun producten en diensten bewust en authentiek in de markt willen zetten.

Veel bedrijven (zoals Legrand Data Center Solutions) verleggen de focus steeds meer naar bewuste thema’s, zoals duurzaamheid. Ik help deze bedrijven door dit soort keuzes vanuit het hart te maken (niet omdat het ‘moet’) en deze boodschap authentiek uit te dragen.

En waar ik echt enthousiast van word? Dat zijn samenwerkingen met coaches en trainers. Echte ‘life changers’, zoals Nima Sagharichiha (trainer en coach bij ProContext), die professionals willen laten zien hoe leuk het werkende leven kan zijn. Aan die boodschap draag ik graag bij.

Niet ‘zomaar’ marketingondersteuning bieden. Niet ‘zomaar’ content creëren. Nee, echt impact maken met marketing en content!