Interim marketeer gezocht!

Allround marketeer die weet te verrassen

Voel jij je snel als een vis in het water binnen een voor jou onbekende organisatie? Weet jij makkelijk to the point te komen als het gaat om de vertaling van de bedrijfsdoelen naar de juiste boodschap, voor het beste communicatiekanaal? Dan zoeken wij jou - de allround interim marketeer die een opdrachtgever steeds weer weet te verrassen! Dit doe jij door net dat stapje extra te zetten als het gaat om het interesseren en inspireren van de doelgroep.

Wat ga je doen?


Je gaat als allround interim marketeer aan de slag voor verschillende opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Dit op strategisch en operationeel vlak. Je verplaatst je in de markt, het product of de dienst van het betreffende bedrijf en je bent vervolgens - perfectionistisch als je bent - niet meer te stoppen. Je haalt alles uit de kast voor een resultaat waar de opdrachtgever blij van wordt. Om dat te bereiken, leg je steevast de verbinding tussen marketing en content.

Heb jij?


- een groot verantwoordelijkheidsgevoel (afspraak = afspraak);
- 7 - 10 jaar allround marketingervaring met daarbinnen een duidelijke specialisatie (bijvoorbeeld online, events);
- minstens drie interim opdrachten met succes afgerond (en dus drie positieve referenties).

Ben jij?


- betrouwbaar en werk je zelfstandig;
- punctueel en vlot inzetbaar;
- communicatief vaardig en ontzorgend;
- enthousiast geworden om voor ons aan de slag te gaan?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan! Wil je direct solliciteren? Stuur dan een mailtje naar info@marketwrite.nl.

Wie ben jij?

De betrokkenheid en passie van ons team om voor jou alles uit de kast te halen, is niet te evenaren. En dat merk je direct! Maar genoeg over ons? Wie ben jij? Vertel ons eens meer over jouzelf en je wensen. Wij zijn benieuwd naar de uitdaging waar jij voor staat!

Voor wie werken we?

Wij willen jou graag helpen om beter te presteren met marketing en content! Bij ons heb je de mogelijkheid om die kennis zelf op te doen of in huis te halen. Dit doen we onder andere voor deze kanjers! En wie weet... binnenkort wel voor jou!

Wat zeggen onze klanten?

"Market Write combineert redactionele vaardigheden en marketingkennis uitstekend"

Marijn Schouten

"Market Write beschikt niet alleen over de juiste marketingkennis, maar weet deze ook op anderen over te brengen"

Marieke Wijnen

"Market Write weet precies die communicatie- en benaderingsvorm te gebruiken die de doelgroep aanspreekt."

Dennis Vriese

"Market Write heeft tot tweemaal toe op interim basis de Marketing & Communicatie taken van Minkels gecoördineerd. Dit heeft Market Write zeer verdienstelijk gedaan en het was voor mij dan ook prettig terugkomen na deze periode."

Inge Minneboo

"Na een interim periode is Market Write op projectbasis aan Minkels verbonden gebleven en doen we nog steeds regelmatig beroep op hun kwaliteiten."

Linda Bettonvil

"Market Write werkt met vakkundige en allround inzetbare marketeers ook nog eens absolute keien in het schrijven van begrijpelijke en aansprekende teksten."

Vincent Liebe